PROPOSTES

 Aperitiu Cooking show

Llenguado a la planxa amb llagostins

Sorbet de llimona sobre fons de mandarina

Joue de vedella amb pastís de patata de la Vall i bolets

 Cremós de taronja amb maduixa natural i daus de moscatell
Sopa de pinya colada amb gelatina de malibu, tocs de mango i gelat de coco

 Pastís de crema i xocolata amb base de crema anglesa

Cafè

Selecció de licors

Assortit de petit fours

 

Celler:

Aigües minerals

Vi blanc Chardonay Pere Ventura (D.O Penedès)

Vi negre Rigau Ros Criança (D.O Empordà)

Cava Pere Ventura Brut Nature (D.O Penedès)


Aperitiu Cooking Show

 

Als nostres estands

- Pernil Serrano

( Pa de coca torrat amb tomàquet i oli d’oliva extra)

- Assortit de formatges

(Manchego, Maó, Tetilla, formatge blau, formatge de cabra i cabra cru, fondue de formatge amb torradetes i compota de poma i melmelada de tomàquet, etc..)

-Taula de vins :

Negres amb D.O Empordà, Rioja , Ribera del Duero , Priorat, Penedès , Costers del Segre .

Blanc D.O Penedès .

Vi Fino Sec .

-Servei de bar amb cava brut , cocktail de fruites, vermuts, cervesa, refresc varis…

 

A la barbacoa

       -Escamarlans petits planxa

-Gambeta planxa

-Almejas planxa

-Cullera de fesols de Sta. Pau amb botifarra

-Rissoto de bolets

                             

Piruletes de formatge

Palets de sèsam

Xarrups (farro, gaspatxo, meló...)

Mini con de foie amb mel

Pastisset de vieires 

Cilindre tebi de carbassó amb formatge de cabra

Rotllet de salmó farcit de marisc

Tapeta de brandada de bacallà amb cruixent d’all

Mini pizza amb tocs de l’horta

Tartaleta de formatge fresc amb salmó

Viruta de foie amb poma

Assortit de verdures en tempura (pebrot, espàrrec...)

Calamar a la romana

Broquetes de gamba al forn

Cullera de pop a la Gallega

Patates La Deu artesanes

Broquetes de carn

Tastet de barrejat de bolets

Tastet de temporada

Variacions:

 

Canviar el llenguado a la planxa amb llagostins per:

 

Corball amb suquet i llagostins

Suprema d’orada amb patata parmentier, ceba caramel·litzada i llagostins

Suprema de lluç a la crema de ceps amb llagostins

Vieires amb tomàquet cassé i llagostins

Turbot salvatge al forn amb patata parmentier, ceba caramel·litzada i llagostins

Rapet al forn amb patata parmentier, ceba caramel·litzada i llagostins

Medalló de llobarro salvatge amb crema de porros i llagostins

Suprema de llobarro salvatge , jabugo, espàrrecs verds i llagostins

Medalló de rap trufat amb gambes

Graellada de peix ( lluç, rap, calamar, dos llagostins i escamarlà)

Assortit de marisc ( dues gambes, dos llagostins, dos escamarlans ( 4 esberles), quatre-cinc cloïsses)

Assortit de marisc afegint-hi ½ llagosta a la planxa

Assortit de marisc afegint-hi un gambot, 250 grams aprox.

Canviant dos llagostins per dues gambes

Llagosta a la planxa (2esberles)

Amanida de llamàntol a la vinagreta de nous

 

Canviar Joue de vedella amb pastis de patata de la Vall i bolets per:

 

Melós de pollastre de pagès amb bou de mar

Medalló de vedella amb bolets

Melós de porc ibèric amb castanyes sobre cor de carxofa en tempura

Filet de porc a l’Oporto

Espatlleta de lletó cuita a baixa temperatura

Rostit de magret d’ànec amb parmentier de patata de la Vall amanit amb suc

del seu rostit

Popieta de xai farcida amb verduretes i fruits secs

Entrecot de vedella d’Àvila amb compota de poma i patata trufada ó barrejat de bolets

Secret ibèric amb pruna i cebeta

Filet de vedella amb compota de poma i parmentier trufat / o barrejat de bolets

Cabrit flamejat a les fines herbes

Filet de vedella amb foie embolcallat amb tubèrculs de temporada .

 

 

 

Pastis de Noces a escollir:

 

Cilindres de xocolata Blanca i negra amb base de crema anglesa

Pastís de fruits vermells

Pastis massini amb base de crema anglesa

Pastis de trufa i nata amb pinyons i crema anglesa

Pastis de nata i pinyons amb  yema cremada

Pastis de crema i xocolata amb base de crema anglesa

Pastis de xocolata amb fruites de la passió

Pastis de mango amb xocolata blanca

 

 

Assortit de sorbets:

 

Sorbet de llimona amb fons de mandarina

Sorbet de fruites de la passió

Sorbet de gerds

Sorbet de mango

 

Canviar el sorbet per un entrant a taula:

 

Crema vickysoise

Crema de marisc

Altres cremes segons temporada

 

Canviar el sorbet per:

 

Maridatge en els postres amb Moscato d’Asti - Mas Ferran Curial

 

Els preus dels menús inclouen:

 

Minuta de l’àpat (impremta)

Decoració floral a les taules i toia presidencial

Cadires de balca amb funda de roba blanca

Repetició en les plats de peix, carn i pastís

Presentació de plats i pastís

Parella de nuvis (Art Carré)