MENÚS DE GRUP

Menú 1

Xacolina crema de temporada

Entrants tastet al mig de la taula :

Tastet d’amanida de formatge fresc

Tapeta de brandada de bacallà amb torradetes

Caneló artesà amb crema de ceps al perfum d’oli de tòfona

Filet de peix a la romana.

...............

 

Segons a escollir:

Vedella rostida amb bolets

Cuixa de pollastre a la brasa amb guarnició

Peus de porc guisats amb naps negres

Tall de bacallà enfarinat amb fons de patata parmentier

Suprema de salmó amb salsa verda

...............

 

Postres a escollir:

Brownie amb nata . nous i ratafia

Gelat de iogurt de la fageda amb coulis de gerds

Crema catalana caramel·litzada

...............

Cafès

 

Aigües minerals

Vi blanc i negre Basets ( D.O. Catalunya)

 

Preu: 24 €

 

Afegir en l’aperitiu dues patates La Deu artesanes Preu : 26 €

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 pax)

 

  Afegint :

¼ Cava Clos Amador Brut .....3 €

Selecció de licors............2.5 €

Menú 2

Pica-pica al mig de la taula:

Amanida de formatge fresc a la vinagreta de gerds

Fesols, ceba i tomàquet amb cruixent de cansalada

Escata volcànica amb flocs de pernil i pinyons

Brandada de bacallà amb tocs de tomàquet

Barrejat de bolets amb juliana de verduretes

Patata La Deu artesanes (2 Un)

................

Segons a escollir:

 Medalló de vedella amb bolets

 Suprema de lluç a la planxa amb verduretes

 Calamars a la planxa amb julianes

 Xai a la brasa amb guarnició

 Cuixa d’ànec amb peres

................

Postres a escollir:

Assortit de sorbets artesans

Cacke de fajol amb gelat de ratafia i cruixent de xocolata

Carpaccio de pinya natural amb crema caramel·litzada

................

Cafès

Aigües minerals

Vi blanc i negre Basets ( D.O. Catalunya)

 

Preu: 28 €

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 pax)

 Afegint :

¼ Cava Clos Amador Brut .....3 €

Selecció de licors................. 2.5 €

Menú 3

Entrants pica pica al mig de la taula:

Xarrup de temporada

Amanida de formatge de cabra a la vinagreta 

Mil fulls de foie amb poma i torradetes

Pastís de vieires amb tocs de l’horta

Espàrrecs a la planxa amb tocs de romesco

Piquillos farcits de bacallà

Patates La Deu artesanes (2) i calamars a la romana (2)

................

Segons a escollir:

Carbonara volcànica amb gratin de patata

 Mitjana de vedella a la planxa amb guarnició

 Supremes d’orada amb parmentier

 Cua de bou amb sèpia

...............

Postres a escollir:

Tulipa de gelat de iogurt de la fageda amb coulis de gerds

Cilindres de xocolata blanca i negra amb base de crema anglesa

................

 

Cafès

 Aigües minerals

Vi blanc i negre Basets ( D.O. Catalunya)

 

Preu: 33 €

 

Afegint en l’aperitiu “zamboriña”, gambeta i escamarlans a la planxa........+4 €

 

 

CANVIANT ELS SESGONS DEL Nº 3 PER:

Magret d’ànec farcit de foie .............................................................................. 35 €

Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició.................................................. 38 €

Espatlla de cabrit cuita a baixa temperatura..................................................... 41 €

Pollastre de pagès amb escamarlans................................................................ 39 €

Graellada de peix ( lluç, orada, calamar, 2 llagostins i 1 escamarlà)................. 47 €

Llenguado a la planxa .......................................................................................40 €

Lluç, calamars i dues llagostineres a la planxa..................................................35 €

Vieres a la planxa amb cassé de tomàquet i patata trufada..............................35 €

 

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 pax)

Menú 4

Snacks de benvinguda

…………

Cremós de foie amb poma de Girona i Ratafia d’Olot amb cruixen de pa torrat

...............

Caneló artesà amb crema suau de ceps i tocs d’oli de tòfona

...............

A escollir:

Suprema de lluç a la planxa amb verduretes

Filet de porc a l’Oporto

...............

Pastís de fruites vermelles

................

Cafès

Aigües minerals

Vi blanc i negre Basets ( D.O. Catalunya)

 

Preu: 33

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 pax)

Menú 5

Amanida de simfonia de sensacions amb servei de dues patates la Deu artesanes

................

Suprema d’orada a la planxa amb parmentier de patata

................

Contra de joue de vedella amb crema suau de ceps

................

Tulipa de gelat de iogurt de La Fageda amb coulis de gerds

Ò

Daus de  brownie de xocolata amb escuma de coco

................

 

Cafès

Aigües minerals

Vi blanc i negre Basets ( D.O. Catalunya)

1/4 Cava Clos Amador Brut (D.O. Penedès)

 

Preu: 33 €

 

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 pax)

 

Menú 6

Tastet individual

Xarrup de crema de carbassó

Brandada de bacallà amb tocs de tomàquet

Cullera de formatge de cabra amb nou i base de mango

 

Tastet de mil fulls de foie amb poma i torradetes cruixents

..........

A escollir:

Suprema de lluç a la planxa amb juliana de verduretes al dente

Suprema d’orada amb fons de parmentier de patata de la Vall

..........

A escollir:

Joue de vedella amb pastis de patata

Filet de porc a l’ Oporto

Epatlleta de llapí al perfum de romaní

..........

Pastís de celebració

..........

Cafès

 

Celler:

Aigües minerals

Vi blanc Basets ( D.O. Catalunya)

Vi negre Basets ( D.O. Catalunya)

Cava Clos Amador Brut ( D.O. Penedès)

 

Preu: 35 €

Afegint en el tastet servei de dues patates La Deu artesanes i calamars a la romana .........3 €

Variacions:

 

Medalló de llenguado a la planxa amb llagostins...............................................................5.5 €

Supremes de rap amb fons d’espàrrecs verds i llagostins.................................................5.5 € 

..........

Espatlla de lletó cuita a baixa temperatura.......................................................................6.90 € 

Entrecot de vedella d’Àvila amb compota de poma i barrejat de bolets……….........…........5 € 

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 pax)

Entrants tastet individual:

Mil fulls de foie amb poma , salpico de marisc i pastisset de tonyina

patates de La Deu artesanes, espàrrecs verds a la planxa i barrejat de bolets amb juliana de verdures

Calamars a la romana i filet de peix a la romana

gambeta i escamarlans a la planxa

................

Medalló de vedella amb poma de Girona

Ó

Lluç i calamars a la planxa amb dues llagostineres

................

Cilindres de xocolata blanca i negra

................

Cafès

Aigües minerals

Vi blanc Basets ( D.O. Catalunya)

Vi negre Basets ( D.O. Catalunya)

¼ Cava Pere Ventura Brut nature ( D.O Penedès)

 

Preu: 44 €

Canviant el segon plat per:

Cabrit flamejat a les fines herbes o Graellada de peix  54 €

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 pax)

 Patates La Deu artesanes (2) i

espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco

ò

Crema de caldereta de marisc

….............

Suprema de turbot salvatge a la planxa amb verdureta

….............

Melós de porc ibèric amb castanyes i carxofa amb tempura

................

Pastís de mango amb xocolata blanca

 

Cafès i Selecció de licors

Celler:

Aigües minerals

Vi blanc L'Era Chardonnay – Can Bas (D.O. Penedès)

Vi negre L'Era Cabernet Sauvignonn – Can Bas (D.O. Penedès)

¼ Cava Pere Ventura Brut Nature (D.O. Penedès)

 

Preu: 58 €

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 pax)