MENÚS DE GRUP

Menú 1

Xacolina de crema de verdures de temporada

Al mig de la taula per picar:

Amanida de fruita silvestre, formatge fresc i terra d’alfàbrega

Brandada de bacallà amb torradetes de coca del mossèn

Caneló de rostit amb flocs de parmesà

Tallets de peix amb el nostre arrebossat –romana

..........

Segons a escollir:

Llata de vedella rostida amb bolets

Cuixeta de pollastre a la brasa amb guarnició

Peus de porc guisats amb cargols

Bacallà alls negres i fons d’espinacs

Salmó confitat amb crudités de verdureta

..........

Postres a escollir:

Brownie de xocolata amb gelat de coco

Gelat de iogurt de la Fageda amb fruits vermells

Pastisset de la casa ( taula complerta)

..........

Cafès

Celler:

Aigües minerals

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

Preu : 25 €

Afegint en l’entrant Patates La Deu artesanes  27 €

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 persones)

1/4 Cava Miquel March Brut Nature..........3 €

Copa de licor................................................3 €

Menú 2

Entrants pica pica al mig de la taula :

Xarrup de temporada

Amanida de formatge de cabra a la vinagreta

Mil fulls de foie amb poma i torradetes

Espàrrecs a la planxa amb tocs de romesco

Piquillo de brandada de bacallà

Patates La Deu artesanes (2)

..........

Segons a escollir:

Llom de bacallà amb porros i carxofa

Supremes d’orada amb parmentier de patata

Xai a la brasa amb guarnició

Cua de bou amb sépia

Cuixa d’ànec amb peres

..........

Postres a escollir:

Panacota de formatge i mango

Timbals de xocolata blanca i negra amb fons de crema anglesa

..........

Cafès

Celler:

Aigües minerals

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

Preu : 29 €

Afegir en l’entrant :

els nostres  calamars a la romana (2) ........................................................Suple 2 €

Gambeta i escamarlà a la planxa ...............................................................Suple 4 €

Canviar els segons per:

Llenguado extra a la planxa ...............................................................................38 €

Espatlla de cabrit a baixa temperatura...............................................................40 €

Carbonara volcànica..............................................................................................35 €

Menú 3

Tastets de benvinguda individuals

Xarrup de crema de temporada ,tàrtar de salmó amb alvocat i formatge de feta al pesto

..........

Tapeta de mil fulls de foie amb poma de Girona i torradetes cruixents

..........

Peixos a escollir:

Suprema de lluç de la costa a la planxa amb juliana de verdureta al dente

Suprema de corball amb fons de parmentier de patata de la Vall

..........

Carns a escollir:

Galta de vedella rostida amb pastisset de patata

Tall d’espatlla de xai cuita a baixa temperatura amb bolets de temporada

..........

Pastis de celebració

..........

Cafès

Celler:

Aigües minerals

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

¼ Cava Miquel March brut Nature ( D.O. Cava)

Preu : 35 €

Afegir en l’entrant patates La Deu  Artesanes i calamars a la romana : 38 €

Variacions:

Medalló de llenguado amb llagostins..................................................................6€

Supremes de rap amb fons d’espàrrecs verds i olivada.....................................4 €

Espatlla de lletó cuita a baixa temperatura........................................................7 €

 

 

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 persones)

Menú 4

Entrants tastet

Carpaccio de vedella criada a la Garrotxa amb flocs de parmesà

Timbal de foie amb compota de figues i torradetes

Tàrtar de tonyina amb alvocat

Daus de pop a la Gallega amb parmentier i pebrot del Padrón

Patates La Deu artesanes i els nostres calamars a la romana

..........

Segons a escollir:

Entrecot de vedella femella criada a la Garrotxa

Cueta de rap al forn

Espatlleta de cabrit cuita a baixa temperatura

Suprema de llobarro salvatge a la planxa amb espàrrecs verds

..........

Postres a escollir:

Couland de xocolata amb gelat de vainilla de bourbon

Textures de cítrics amb xocolata

Pastisset de formatge amb fruits vermells

Pastis de celebració ( taula completa)

..........

Cafè

Celler:

Aigües minerals

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya )

¼ Cava Pere Ventura Brut Nature ( D.O. Cava )

 

Preu : 48 €

 

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 persones)