MENÚS DE NADAL (de l'1 de desembre al 7 de gener)

Opció 3

 

Escudella de Nadal amb Galets

…..

Canelons  artesans  amb beixamel de ceps i tòfona

.....

Dau de rap amb parmentier de patata de la Vall

.....

Galta de vedella rostida amb crema de moniato

......

  Pastis  amb tocs de Nadal

        …..

Cafès i neules

 

Celler:

Vi blanc  La Creu ( DO Penedès)

Vi negra L’Era ( DO Penedès)

¼ de cava Clos Amador Brut ( DO Penedès)

 

Preu: 40 € ( 10 % iva inclòs)

Opció 2

 

Crema de carbassa amb formatge de la Garrotxa i pipes

…..

Per anar picant al mig de la taula;

Amanida d’hivern amb pernil d’ànec

Mil fulls de foie amb poma de Girona

Els fesols de la Vall amb tripa de bacallà

Canelons de Nadal amb  beixamel de ceps i tocs de tòfona

…..

Segons a escollir:

Tall de turbot a la brasa amb verdureta

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura

…..

    Pastis  amb tocs de Nadal

  …..

Cafès i neules

  Celler:

Vi blanc i negra Basets ( DO Catalunya)

¼ de cava Clos Amador Brut ( DO Penedès)

Preu: 35 € ( 10 % iva inclòs)

Opció 1

 

Xacolina  bisqué de cranc

…..

Per anar picant al mig de la taula;

Amanida d’hivern amb pernil d’ànec

Carpaccio de vedella de la Garrotxa amb  flocs de parmesà

Barrejat de bolets amb juliana de verduretes

Esberles d’ous farcits i trufats

…..

Segons a escollir:

Morro de bacallà amb cremòs de carxofa

Tall d’espatlla de xai cuita a baixa temperatura

…..

    Pastis  amb tocs de Nadal

  …..

Cafès i neules

Celler :

Vi blanc i negra Basets ( DO Catalunya)

¼ de cava Clos Amador Brut ( DO Penedès)

Preu: 30 € ( 10 % iva inclòs)