MENÚS DE NADAL (del 14 de desembre al 8 de gener)

Opció 3

 

Escudella de Nadal amb Galets

…..

Canelons  ànec  amb daus de poma i tocs de tòfona

.....

Dau de rap amb parmentier de patata de la Vall

.....

Galta de vedella rostida amb crema de moniato

......

  Pastis  amb tocs de Nadal

        …..

Cafès i neules

 

Celler:

Vi blanc  Can Bas Muscat ( D.O. Penedès)

Vi negre Can Bas Cabernet Sauvignon ( D.O. Penedès)

¼ de cava Miquel March Brut Nature ( D.O. Cava)

 

Preu: 40 € ( 10 % iva inclòs)

Opció 2

 

Crema de carbassa i pastanaga amb formatge de la Garrotxa 

…..

Per anar picant al mig de la taula;

Amanida d’hivern amb pernil d’ànec, magrana i vinagreta de mostassa 

Mil fulls de foie amb poma de Girona

Croquetes de xipironets amb la seva tinta

Caneló d'ànec amb daus de poma i tocs de tòfona

…..

Segons a escollir:

Tall de turbot a la brasa amb verdureta

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura

…..

    Pastis  amb tocs de Nadal

  …..

Cafès i neules

  Celler:

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

¼ de cava Miquel March Brut Nature ( D.O. Cava)

Preu: 35 € ( 10 % iva inclòs)

Opció 1

 

Escudella de Nadal amb galets

…..

Per anar picant al mig de la taula;

Amanida d’hivern amb pernil d’ànec, magrana i vinagreta de mostassa

Raviolis de bacallà i poma amb all negre

Timbal de pollastre amb prunes i pinyons

Esberles d’ous farcits i trufats

…..

Segons a escollir:

Suprema de lluç de palangre amb parmantier i pinyons de la Vera

Tall d’espatlla de xai cuita a baixa temperatura

…..

    Pastis  amb tocs de Nadal

  …..

Cafès i neules

Celler :

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

¼ de cava Miquel March Brut Nature ( D.O. Cava)

Preu: 30 € ( 10 % iva inclòs)