MENÚ DIARI

Primer Grup

Pastisset de tonyina amb salsa tàrtara

Amanida de temporada amb formatge fresc

Verdures escalivades a la brasa

Canelons artesans amb beixamel

Crema de pastanaga amb cítrics

Espeguetis a la marinera

Amanida de fesols amb ceba i tomàquet

Patates farcides amb amanida

Segon Grup

Botifarra artesana a la brasa

Pollastre a la cassola amb mandonguilles

Costella de porc a la brasa amb romaní  

Paella d'arròs de Pals

Bistec de vedella a la planxa

Bacallà confitat amb tomàquet i alfàbrega

Daus de tonyina amb crema de verdura

"Plat del dia" (Suplement 1.98 €)

Postres

Peres al vi amb sorbet de prèssec

Panna cotta de violeta i iogurt de la Fageda

Crema Catalana 

Mosaic de fruites naturals

Púding de fajol amb fruits secs

Gelat de xocolata amb crema de taronja

"Postres del dia"

Preu: 14,00 €


(Iva inclòs)

Inclòs pa, 1/4 d'aigua i 1/4 de vi

Menú de dilluns a divendres tan a dinar com a sopar, (excepte festius i vigílies de festius)