MENÚ LA DEU I CAP DE SETMANA

Entrants

Mil fulls de poma de Girona amb foie i Amaretto 

 

Amanida de formatge de feta amb síndria i oli de menta

Pastís de verdures amb tocs de bolets confitats

Brandada de bacallà amb torradetes

 

Tàrtar de tonyina amb advocat

 

Navalles a la planxa amb vinagreta d'hortalisses

 

Patates La Deu artesanes ( desde 1943)

 

Peix i carn

 

Sèpia a la planxa amb arròs balsamic

 

Suprema de lluç a la palnxa amb cremòs de verduretes

 

Pop a la Gallega amb parmantier de patata (suplement 4.20 €)

 

Llom de bacallà confitat amb olivada (suplement 1.50 €)

 

Xai a la brasa amb guarnició

 

Pollastre a la brasa amb guarnició

Entrecot de vedella femella - Criada a la Garrotxa (suplement 6.38 €)

 

Cuixa de cabrit a baixa temperatura amb fesolets de la Vall (suplement 3.30 €)

 

Peus de porc amb naps negres

 

 

Postres

 

Mosaïc de fruites naturals

 

Timbalets de xocolata blanca i negre amb base de crema anglesa

 

El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells

Recuït amb mel de la Garrotxa

 Daus de poma caramel.litzada, crumble i gelat de iogurt de la Fageda 

 

Brownie de xocolata amb gelat de vainilla Bourbon

 

Pa, ½ aigua mineral Entrants, segons i postres  Preu  20,95 €   No inclou altres begudes / cafès  (10% iva inclòs)