MENÚ LA DEU I CAP DE SETMANA

Entrants

Mil fulls de poma amb foie i Amaretto 

 

Amanida de formatge de cabra amb fruits secs a la vinagreta de gerds

Navalles a la planxa

Brandada de bacallà amb torradetes

 

Barrejat de bolets amb juliana de verduretes

 

Pastís de verdures amb fons d'espàrrecs verds

 

Patates La Deu artesanes ( desde 1943)

 

Peix i carn

 

Tataki de tonyina a la planxa amb tocs de soja

 

Suprema de lluç a la palnxa con verduretes

 

Pop a la Gallega (suplement 3.50 €)

 

Llom de bacallà confitat amb olivada

 

Xai a la brasa amb guarnició

 

Pollastre a la brasa amb guarnició

Entrecot de vedella femella - Criada a la Garrotxa (suplement 6.38 €)

 

Cuixa de cabrit a baixa temperatura (suplement 3.50 €)

 

Peus de porc amb naps

 

 

Postres

 

Mosaïc de fruites naturals

 

Timbalets de xocolata blanca i negre amb base de crema anglesa

 

"Tocinillo" artesans

Recuït amb mel de la Garrotxa

 Daus de poma caramel.litzada, crumble i gelat de iogurt de la Fageda 

 

Brownie de xocolata amb gelat de vainilla Bourbon

 

Pa, ½ aigua mineral Entrants, segons i postres  Preu  19,95 €   No inclou altres begudes / cafès  (10% iva inclòs)