MENÚ LA DEU I CAP DE SETMANA

Entrants

Mil fulls de poma i foie amb reducció de salsa al vi

 

Amanida de formatge de cabra amb fruits secs a la vinagreta de gerds

Brandada de bacallà amb torradetes

 

Barrejat de bolets amb juliana de verduretes

 

Pastís de verdures amb fons d'espàrrecs verds

 

Patates La Deu artesanes ( desde 1943)

 

Peix i carn

 

Tonyina a la planxa amb reducció de soja

 

Suprema de lluç a la palnxa con verduretes

 

Pop a la Gallega (suplement 2.00 €)

 

Sèpia a la planxa amb juliana de verduretes

 

Xai a la brasa amb guarnició

 

Pollastre a la brasa amb guarnició

Entrecot de vedella femella - Criada a la Garrotxa (suplement 5.80 €)

 

Cuixa de cabrit a baixa temperatura (suplement 3.00 €)

 

Cua de bou amb sepia

 

Peus de porc guisats amb naps negres

 

Postres

 

Mosaïc de fruites naturals

 

Cake de falol amb gelat de ratafia

 

"Tocinillo" artesans

Recuït amb mel de la Garrotxa

 Tulipa de gelat de iogurt de la Fageda amb coulis de gerds 

 

Brownie de xocolata amb gelat de vainilla Bourbon

 

Pa, ½ aigua mineral Entrants, segons i postres  Preu  19,95 €   No inclou altres begudes / cafès  (10% iva inclòs)