MENÚ LA DEU I CAP DE SETMANA

Entrants

Mil fulls de poma de Girona amb foie i Amaretto 

 

Amanida de formatge de cabra amb codony i toc de mel

Tàrtar de tonyina amb advocat

Brandada de bacallà amb torradetes

 

Pastís de verdures amb crema d'espàrrecs verds i bolets

 

Navalles a la planxa amb vinagreta d'hortalisses

 

Patates La Deu artesanes ( desde 1943)

 

Peix i carn

 

Suprema de lluç a la planxa amb arròs basmati

 

Llenguado a la planxa amb patata confitada

 

Pop a la Gallega amb parmantier de patata i pebre vermell de La Vera (suplement 4.20 €)

 

Llom de bacallà confitat amb verduretes (suplement 1.50 €)

 

Xai a la brasa amb guarnició

 

Pollastre a la brasa amb guarnició

Entrecot de vedella femella - Criada a la Garrotxa (suplement 6.38 €)

 

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura amb fesolets de la Vall 

 

Peus de porc amb naps negres

 

 

Postres

 

Mosaïc de fruites naturals

Gelat de torró amb cremós de ratafia i roques de carquinyolis

 

Timbalets de xocolata blanca i negre amb base de crema anglesa

 

El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells

Recuït amb mel de la Garrotxa

 Pastís de pastanaga amb nous i panses 

 

Brownie de xocolata amb cremós de xocolata blanca

 

Pa, ½ aigua mineral Entrants, segons i postres  Preu  21,95 €   No inclou altres begudes / cafès  (10% iva inclòs)