MENÚ LA DEU I CAP DE SETMANA

Entrants

Mil fulls de poma de Girona amb foie i Amaretto 

 

Amanida de formatge de cabra amb codony i toc de mel

Pastís de tonyina amb salsa tàrtara

Brandada de bacallà amb torradetes

 

Saltat de bolets de temporada

 

Navalles a la planxa amb vinagreta d'hortalisses

 

Patates La Deu artesanes ( desde 1943)

 

Peix i carn

 

Sèpia a la planxa amb arròs balsamic

 

Tataki de tonyina amb soja

 

Pop a la Gallega amb parmantier de patata (suplement 4.20 €)

 

Llom de bacallà confitat amb verduretes (suplement 1.50 €)

 

Xai a la brasa amb guarnició

 

Pollastre a la brasa amb guarnició

Entrecot de vedella femella - Criada a la Garrotxa (suplement 6.38 €)

 

Tall d'espatlla de xai cuita a baixa temperatura amb fesolets de la Vall 

 

Cua de bou amb sèpia

 

 

Postres

 

Mosaïc de fruites naturals

Gelat de torró amb cremós de ratafia

 

Timbalets de xocolata blanca i negre amb base de crema anglesa

 

El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells

Recuït amb mel de la Garrotxa

 Pastís de poma amb gelat de iogurt de la Fageda 

 

Brownie de xocolata amb cremós de xocolata blanca

 

Pa, ½ aigua mineral Entrants, segons i postres  Preu  21,95 €   No inclou altres begudes / cafès  (10% iva inclòs)