Carta

La carta de La Deu

Entrants Peixos Carns Postres

Els nostres entrants

Patates de la Deu artesanes (les Patates Bretxa desde 1943)
9,95 €
Mil fulls de poma i foie amb reducció de vi de l'Empordà
9,14 €
Mi-cuit de foie caramel·litzat amb taronja confitada
13,80 €
Amanida de formatge de cabra amb fruita seca i vinagreta de gerds
9,14 €
Fesols de La Vall amb butifarra esparrecada
6,80 €
Pastís de verdures amb fons d'espàrrecs verds i oli d'alfàbrega
7,65 €
Pernil de gla amb pa de coca de Folgueroles, torrat i amb tomàquet
21,19 €
Penne rigate amb formatge gratinat (macarrons)
6,50 €
Canelons casolans amb beixamel gratinada
7,15 €
Paella mixta (mínim per a 2 persones; temps d'espera, 20 min.)
15,03 €
Espàrrecs verds a la brasa amb salsa romesco
7,10 €
Assortit de verdures escalivades amb ou dur i olives
8,60 €
Barrejat de bolets amb juliana de verdures
10,35 €
Brandada de bacallà gratinada amb torradetes
7,80 €
Pop a la gallega (amb parmantier de patata, pebre roig de La Vera i oli d'oliva verge extra )
13,29 €
Els nostres calamars a la romana
12,38 €

Del mar a la taula

Cloïsses Gallega la planxa o a la marinera
22,88 €
Suprema de turbot salvatge al forn o a la planxa
22,88 €
Llenguado a la planxa
17,66 €
Gambes a la planxa
segons mercat
Lluç de palangre a la planxa o al forn
16,79 €
Rap de la Costa a la planxa o al forn
18,19 €
Suprema de llobarro salvatge al forn o a la planxa
25,17 €
Supremes d'orada a la planxa
9,40 €
Calamars a la planxa
12,37 €
Tronc de bacallà amb mel de la Garrotxa i fruita seca
17,20 €

Nota:

El peix al forn se serveix amb patata, ceba i tomàquet laminat.
El peix a la planxa se serveix amb juliana de verdures i oli d’all i julivert.

Les nostres carns

Cua de bou guisada amb sèpia
10,94 €
Botifarra artesana a la brasa
6,20 €
Xai a la brasa amb guarnició
11,80 €
Pollastre a la brasa amb guarnició (1/4)
6,20 €
Entrecot de vedella femella a la brasa "criada a la Garrotxa"
16,20 €
Filet de vedella femella a la brasa "criada a la Garrotxa"
18,20 €
Cuixa d'ànec amb peres
10,94 €
Rostit de pollastre de pagès amb escamarlans
12,60 €
Espatlla de cabrit cuita a baixa temperatura (80º)
18,80 €
Medelló de foie a la planxa amb compota de poma de Girona
18,75 €
Peus de porc a la cassola amb naps negres
7,80 €
Carbonada volcànica (vedella amb cervesa, ceba i bolets amb gratèn de patata i formatge)
10,75 €

Nota:

Les carns a la brasa i a la planxa se serveixen amb patata al caliu i carbassó arrebossat.

Carta de postres

Volcanet de xocolata - Couland (temps de preparació i cocció 18’) Plat recomanat
6,13€
Cilindres de xocolata B&N amb cruixent de sèsam Plat recomanat
4,86€
Pastís de la casa (Brownie de xocolata amb nata, nous i raig de ratafia)
5,17€
Crema catalana amb sucre caramel·litzat Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
3,97€
4,05€
5,17€
El tiramisú versió del xef Joan Plat recomanat
6,26€
Recuit amb mel de la Garrotxa Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
4,47€
Crêppes Suzette (salsa de: Gran Manier, rom, suc de taronja, nata i caramel) Plat recomanat
10,85€
Crêppes Suzette amb xocolata o nata i nous, vainilla o melmelada Plat recomanat
13,29€
Valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla)
4,94€
4,47€
7,35€
Plum cake de fajol amb fruits secs, gelat de ratafia i cruixent de cacao Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
5,00€
Mosaic de fruites naturals laminades Plat apte per a cel·líacs Plat apte per a cel·líacs
5,36€
Tulipa de gelat de iogurt de la Fageda amb coulis de gerds Plat recomanat
4,12€
Sopa de mandarina amb gelat de vainilla bourbon i fruits vermells Plat recomanat
5,97€
Pinya colada acompanyada de gelat de coco i gelatina de malibu Plat recomanat
5,71€
Gelat de menta o vainilla amb xocolata calenta Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
4,86€
Sorbet de llimona amb marc de cava
5,49€
Sorbets de: gerds, llimona ó fruita de la passió
3,80€
Gelat de boles (3): coco, vainilla, maduixa, menta i xocolata Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
3,60€