Carta

La carta de La Deu

Entrants Peixos Carns Postres

Els nostres entrants

Patates de la Deu artesanes (les Patates Bretxa desde 1943)
9,95 €
Mil fulls de poma i foie amb reducció de vi de l'Empordà
9,14 €
Mi-cuit de foie caramel·litzat amb taronja confitada
16,27 €
Amanida de formatge de cabra amb fruita seca i vinagreta de gerds
9,14 €
Amanida de fesols de La Vall amb ceba de Figueres i tòmaquet
5,12 €
Pastís de verdures amb fons d'espàrrecs verds i oli d'alfàbrega
5,65 €
Pernil de gla amb pa de coca de Folgueroles, torrat i amb tomàquet
21,19 €
Penne rigate amb formatge gratinat (macarrons)
5,50 €
Canelons casolans amb beixamel gratinada
7,50 €
Paella mixta (mínim per a 2 persones; temps d'espera, 20 min.)
15,03 €
Espàrrecs verds a la brasa amb salsa romesco
6,10 €
Graellada de verdures al forn, al vapor i a la brasa
9,16 €
Barrejat de bolets amb juliana de verdures
10,35 €
Brandada de bacallà gratinada amb torradetes
5,80 €
Pop a la gallega (amb pebre roig de La Vera i oli d'oliva verge extra, Mas Tarrés D.O.P. Siurana)
13,29 €
Els nostres calamars a la romana
12,38 €

Del mar a la taula

Cloïsses a la planxa o a la marinera
22,88 €
Turbot salvatge al forn o a la planxa
22,88 €
Llenguado a la planxa
17,66 €
Gambes a la planxa
segons mercat
Lluç a la planxa o al forn
16,79 €
Rap a la planxa o al forn
18,19 €
Llobarro salvatge al forn o a la planxa
25,17 €
Filet de tonyina a la planxa amb reducció de salsa de soja
8,41 €
Supremes d'orada a la planxa
9,40 €
Calamars a la planxa
12,37 €
Tronc de bacallà amb mel de la Garrotxa i fruita seca
17,20 €

Nota:

El peix al forn se serveix amb patata, ceba i tomàquet laminat.
El peix a la planxa se serveix amb juliana de verdures i oli d’all i julivert.

Les nostres carns

Cua de bou guisada amb sèpia
9,94 €
Botifarra artesana a la brasa
5,13 €
Xai a la brasa
10,38 €
Pollastre a la brasa (1/4)
5,13 €
Bistec de vedella a la planxa
7,84 €
Entrecot de vedella a la planxa
16,20 €
Filet de vedella a la planxa
17,90 €
Cuixa d'ànec amb peres
9,94 €
Rostit de pollastre de pagès amb escamarlans
12,60 €
Espatlla de cabrit cuita a baixa temperatura (80º)
18,80 €
Cruixent de foie a la planxa amb galeta de sèsam caramel.litzada
18,75 €
Peus de porc a la cassola amb naps negres
6,80 €
Carbonada volcànica (vedella amb cervesa, ceba i bolets amb gratèn de patata i formatge)
9,75 €
Melós de porc ibèric amb castanyes i tempura de carxofa
11,80 €

Nota:

Les carns a la brasa i a la planxa se serveixen amb patata al caliu i carbassó arrebossat.

Carta de postres

Volcanet de xocolata - Couland (temps de preparació i cocció 18’) Plat recomanat
6,13€
Trilogia de xocolata Daliniana amb tocs de taronja (laminat de xocolata amb les seves ganaches de negre, llet i blanc) Plat apte per a cel·líacs Plat apte per a cel·líacs Plat recomanat
6,63€
Cilindres de xocolata B&N amb cruixent de sèsam Plat recomanat
4,86€
Pastís de la casa (Brownie de xocolata amb nata, nous i raig de ratafia)
5,17€
Crema catalana amb sucre caramel·litzat Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
3,97€
4,05€
5,17€
El tiramisú versió del xef Joan Plat recomanat
6,26€
Recuit amb mel de la Garrotxa Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
4,47€
Lioneses de nata amb xocolata calenta Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
4,86€
Crêppes Suzette (salsa de: Gran Manier, rom, suc de taronja, nata i caramel) Plat recomanat
10,85€
Crêppes Suzette amb xocolata o nata i nous, vainilla o melmelada Plat recomanat
13,29€
Valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla)
4,94€
4,47€
7,35€
Plum cake de fajol amb fruits secs, gelat de ratafia i cruixent de cacao Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
5,00€
Aiguamolls de la Deu (Postre Vayreda) (poma a baixa temperatura, crema i cremós de xocolata amb desconcertants tocs visuals) Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica Plat recomanat
6,66€
Deixa't sorprendre (iogurt de la Fageda, mango, poma…) Plat recomanat
6,14€
Mosaic de fruites naturals laminades Plat apte per a cel·líacs Plat apte per a cel·líacs
5,36€
Minestra tèbia de fruites naturals amb gelat de iogurt de la Fageda
5,00€
Tulipa de gelat de iogurt de la Fageda amb coulis de gerds Plat recomanat
4,12€
Sopa de mandarina amb gelat de vainilla bourbon i fruits vermells Plat recomanat
5,97€
Pinya colada acompanyada de gelat de coco i gelatina de malibu Plat recomanat
5,71€
Gelat de menta o vainilla amb xocolata calenta Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
4,86€
Sorbet de llimona amb marc de cava
5,49€
Sorbets de: gerds, llimona ó fruita de la passió
3,80€
Gelat de boles (3): coco, vainilla, maduixa, menta i xocolata Plat de Cuina Volcànica Plat de Cuina Volcànica
3,60€
La nostra tarta de whisky
4,76€