Menú cap de setmana

i menú La Deu

Entrants

Mil fulls de poma de Girona amb foie i Amaretto

Amanida de formatge de cabra amb codony i toc de mel

Pastís de tonyina amb salsa tàrtara

Brandada de bacallà amb torradetes

Barrejat de bolets amb juliana de verduretes

Pastís de verdures amb crema d'espàrrecs verds

Patates La Deu artesanes (des de 1943)

Peix i carn

Orada al forn amb patata i ceba

Tataki de tonyina a la planxa amb tocs de soja

Pop a la Gallega amb parmantier de patata i pebre vermell de La Vera (suplement 4.20 €)

Llom de bacallà confitat amb verduretes (suplement 1.50 €)

Xai a la brasa amb guarnició

Pollastre a la brasa amb guarnició

Entrecot de vedella femella - Criada a la Garrotxa (suplement 6.38 €)

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura amb fesolets de la Vall (suplement 3.30 €)

Cua de bou amb sèpia

Postres

Mosaïc de fruites naturals

Gelat de torró amb cremós de ratafia i roques de carquinyolis

El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells

Recuït amb mel de la Garrotxa

Daus de poma caramel.litzada, crumble i gelat de iogurt de La Fageda

Brownie de xocolata amb cremós de xocolata blanca

Preu

21,95 €

IVA del 10% inclòs

Pa, ½ aigua mineral, entrants, segons i postres.

No inclou altres begudes/cafès.