Menú La Deu

Menú disponible de dilluns a diumenge

Entrants

Crema de carbassa amb olivada i formatge de la Garrotxa

Mil fulls de poma de Girona caramel.litzada amb foie i reducció de vi de l'Empordà

Amanida de formatge de cabra amb fruits secs, codony i tocs de mel

Pastís de verduretes sobre fons de crema de porros

Brandada de bacallà amb torradetes de coca del mossèn de Folgueroles

Barrejat de bolets amb juliana de verduretes

Patates La Deu artesanes (especialitat des de 1943)

Peix i carn

Llom de bacallà confitat amb fons cremòs de moniato i verduretes

Tataki de tonyina a la planxa amb tocs de soja

Pop a la Gallega amb Parmantier de patata i pebre vermell de La Vera (suplement 4.20 €)

Medalló de vedella de la Garrotxa amb crema de bolets i pastisset de patata

Pollastre a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat

Entrecot de vedella femella criada a la Garrotxa (suplement 6.38 €)

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura amb fesolets de la Vall (suplement 3.30 €)

Peus de porc guisats amb naps negres

Postres

Mosaïc de fruites naturals

Daus de poma caramel·litzada amb crumble de fajol i gelat de iogurt de la Fageda

Gelat de turró amb cremòs de ratafia i roquetes de carquinyolis

El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells i crumble de canyella

Mató amb mel de la Garrotxa

Brownie de xocolata i nous amb cremós de xocolata blanca

Preu

23,95 €

IVA del 10% inclòs

Pa, ½ aigua mineral, entrants, segons i postres.

No inclou altres begudes/cafès.

AMB EL MENÚ PREU ESPECIAL DE VI LA DEU NEGRE O BLANC A 7 € / AMPOLLA

Menú infantil
Macarrons i bastonets de pollastre + refresc i bola de gelat.
Preu: 11,50 € (10% IVA inclòs)