Menú La Deu

Menú disponible de dilluns a diumenge

Entrants

Salmorejo amb gamba vermella i toc d'oli arbequina

Mil fulls de poma de Girona caramel.litzada amb foie i reducció de vi de l'Empordà

Amanida de temporada amb formatge de feta, sindria i rucula

Pastís de verduretes sobre fons de crema de porros

Brandada de bacallà amb torradetes de coca del mossèn de Folgueroles

Navalles a la planxa amb vinagreta d'hortalisses

Tàrtar de tonyina vermella amb advocat, soja i maionesa de curry(suplement 1.50 €)

Patates La Deu artesanes (especialitat des de 1943)

Peix i carn

Llom de bacallà confitat amb fons cremòs de pastanaga i verduretes

Orada al forn amb patata i ceba laminada

Pop a la Gallega amb Parmantier de patata i pebre vermell de La Vera (suplement 4.20 €)

Conill a la brasa amb oli de romani i allioli negra

Pollastre a la brasa amb patata al caliu, pebrot escalivat i carbassó arrebossat

Entrecot de vedella femella criada a la Garrotxa (suplement 6.38 €)

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura amb fesolets de la Vall (suplement 3.30 €)

Peus de porc guisats amb naps negres

Postres

Mosaïc de fruites naturals

Timbalets de xocolata blanca i negra amb fons de crema anglesa

Sopa de pinya amb gelat de coco

El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells i crumble de canyella

Mató amb mel de la Garrotxa

Panacotta de ratafia Russet d'Olot amb roques de carquinyolis

Brownie de xocolata amb cremós de xocolata blanca

Preu

23,95 €

IVA del 10% inclòs

Pa, ½ aigua mineral, entrants, segons i postres.

No inclou altres begudes/cafès.

AMB EL MENÚ PREU ESPECIAL DE VI LA DEU NEGRE O BLANC A 7 € / AMPOLLA

Menú infantil
Macarrons i bastonets de pollastre + refresc i bola de gelat.
Preu: 11,50 € (10% IVA inclòs)