Menú de cap d’any

2021-2022

Recepció

Recepció a les 21.00 h
Començament del sopar a les 21.00-21.30 h

Menú

Assortiment de snacks de benvinguda

Timbal de foie amb poma caramel·litzada i anguila fumada

Llagosta a la planxa amb maionesa d’all negre i verduretes saltades

Sorbet de grosella, cremós de iogurt i toc de llima

Filet de vedella de Girona a la brasa amb crema de ceps i pastís de patata

Ganache de xocolata amb praliné d’avellana i nibs de cacau

Raïms de la sort i bossa de cotilló (a les 24.00 h)

Cafès i barra lliure

Dos ambients de ball per donar la benvinguda al 2022

A la matinada

Mini de pernil ibèric, mini d'hamburgueses artesanes, coca dolça i xocolata desfeta

Celler:

Aigües minerals Sant Aniol

Vi blanc Can Bas Muscat ( D.O. Penedès)

Vi negre Can Bas Cabernet Sauvignon ( D.O. Penedès)

Cava Pere Ventura Anniversari Gran Reserva ( D.O. Cava)

Preu

140 €

IVA del 10% inclòs

Opció amb Allotjament

Sopar revetlla a La Deu + Allotjament en habitació doble i trasllat a l’hotel + Esmorzar

Hotel Riu Fluvià ****

Reserves al telèfon 972 269 444

Preu

212 €

IVA del 10% inclòs

Sopar revetlla a La Deu + Allotjament en habitació doble i trasllat a l’hotel + Esmorzar

Hotel Can Blanc ***

Reserves al telèfon 972 276 020

Preu

200 €

IVA del 10% inclòs

Reserves al telèfon 972 261 004

Paga i senyal de 40 € per persona en el moment de fer la reserva

Caldrà recollir els tíquets abans del 24 de desembre fent la resta del pagament

Per accedir al restaurant es necessari el certificat de vacunació o prova diagnòstica del COVID 19