Menús de grup

Celebra-ho a La Deu

Menú 1 Menú 2 Menú 3 Menú 4

Menú 1

Entrants

Xacolina de crema de verdures de temporada

Al mig de la taula per picar:

Amanida de fruita silvestre, formatge fresc i terra d’alfàbrega

Brandada de bacallà amb torradetes de coca del mossèn

Caneló de rostit amb flocs de parmesà

Tallets de peix amb el nostre arrebossat-romana

Segons a escollir

Llata de vedella rostida amb bolets

Cuixeta de pollastre a la brasa amb guarnició

Peus de porc guisats amb cargols

Bacallà alls negres i fons d’espinacs

Salmó confitat amb crudités de verdureta

Postres a escollir

Brownie de xocolata amb gelat de coco

Gelat de iogurt de la Fageda amb fruits vermells

Pastisset de la casa (taula complerta)

Cafès

Celler

Aigües minerals

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

Preu

25 €

IVA del 10% inclòs

Variacions

Afegint en l’entrant Patates La Deu artesanes  27 €

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat (taules mes de 12 persones)

1/4 Cava Miquel March Brut Nature 3 €

Copa de licor 3 €

Menú 2

Entrants pica-pica al mig de la taula

Xarrup de temporada

Amanida de formatge de cabra a la vinagreta

Mil fulls de foie amb poma i torradetes

Espàrrecs a la planxa amb tocs de romesco

Piquillo de brandada de bacallà

Patates La Deu artesanes (2)

Segon a escollir

Llom de bacallà amb porros i carxofa

Supremes d’orada amb parmentier de patata

Xai a la brasa amb guarnició

Cua de bou amb sépia

Cuixa d’ànec amb peres

Postres a escollir

Panacota de formatge i mango

Timbals de xocolata blanca i negra amb fons de crema anglesa

Cafès

Celler

Aigües minerals

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

Preu

29 €

IVA del 10% inclòs

Afegir en l’entrant

Els nostres calamars a la romana (2). Suplement de 2 €

Gambeta i escamarlà a la planxa. Suplement de 4 €

Canviar els segons per

Llenguado extra a la planxa:  38 €

Espatlla de cabrit a baixa temperatura: 40 €

Carbonara volcànica:  35 €

Menú 3

Entrants

Tastets de benvinguda individuals

Xarrup de crema de temporada ,tàrtar de salmó amb alvocat i formatge de feta al pesto

Tapeta de mil fulls de foie amb poma de Girona i torradetes cruixents

Peixos a escollir

Suprema de lluç de la costa a la planxa amb juliana de verdureta al dente

Suprema de corball amb fons de parmentier de patata de la Vall

Carns a escollir

Galta de vedella rostida amb pastisset de patata

Tall d’espatlla de xai cuita a baixa temperatura amb bolets de temporada

Pastis de celebració

Cafès

Celler

Aigües minerals

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

¼ Cava Miquel March brut Nature ( D.O. Cava)

Preu

35 €

IVA del 10% inclòs

Variacions

Medalló de llenguado amb llagostins: 6 €

Supremes de rap amb fons d’espàrrecs verds i olivada: 4 €

Espatlla de lletó cuita a baixa temperatura: 7 €

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat ( taules mes de 12 persones)

Menú 4

Entrants tastet

Carpaccio de vedella criada a la Garrotxa amb flocs de parmesà

Timbal de foie amb compota de figues i torradetes

Tàrtar de tonyina amb alvocat

Daus de pop a la Gallega amb parmentier i pebrot del Padrón

Patates La Deu artesanes i els nostres calamars a la romana

Segons a escollir

Entrecot de vedella femella criada a la Garrotxa

Cueta de rap al forn

Espatlleta de cabrit cuita a baixa temperatura

Suprema de llobarro salvatge a la planxa amb espàrrecs verds

Postres a escollir

Couland de xocolata amb gelat de vainilla de bourbon

Textures de cítrics amb xocolata

Pastisset de formatge amb fruits vermells

Pastis de celebració (taula completa)

Cafè

Celler

Aigües minerals

Vi blanc i negre La Deu (D.O. Catalunya)

¼ Cava Pere Ventura Brut Nature (D.O. Cava)

Preu

48 €

IVA del 10% inclòs

Variacions

Variacions possibles amb taula completa el mateix menú ò 7 dies abans donar les quantitats de cada plat (taules de més de 12 persones)