MENÚS DE NADAL (del 9 de desembre al 6 de gener)

Opció C

Tapeta de benvinguda 

…..

Escudella de Nadal amb Galets XL

.....

Dau de rap amb parmentier de patata de La Vall

.....

Galta de vedella rostida amb crema de moniato

......

  Pastis  amb tocs de Nadal

        …..

Cafès 

Neules i torrons

 

Celler:

Vi blanc La Deu ( D.O. Catalunya)

Vi negre La Deu ( D.O. Catalunya)

¼ de cava Miquel March Brut Nature ( D.O. Cava)

 

Preu: 40 € ( 10 % iva inclòs)

Opció B

 

Crema de carbassa i pastanaga amb formatge de la Garrotxa 

…..

Per anar picant al mig de la taula;

Carpaccio de bacallà i humus de fesols de La Vall 

Mil fulls de foie amb poma de Girona

Saltejat de bolets i gambes

Caneló d'ànec amb daus de poma i tocs de tòfona

…..

Segons a escollir:

Tall de turbot a la brasa amb verdureta

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura

…..

    Pastis  amb tocs de Nadal

  …..

Cafès i neules

  Celler:

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

¼ de cava Miquel March Brut Nature ( D.O. Cava)

Preu: 35 € ( 10 % iva inclòs)

Opció A

 

Escudella de Nadal amb galets

…..

Per anar picant al mig de la taula;

Amanida d’hivern amb pernil d’ànec, magrana i vinagreta de mostassa

Caneló de piquillo farcit de brandada de bacallà 

Timbal de pollastre amb prunes i pinyons

Esberles d’ous farcits i trufats

…..

Segons a escollir:

Rapet amb fons de crema de carbassa

Medalló de vedella amb prunes i pinyons

…..

    Pastis  amb tocs de Nadal

  …..

Cafès i neules

Celler :

Vi blanc i negre La Deu ( D.O. Catalunya)

¼ de cava Miquel March Brut Nature ( D.O. Cava)

Preu: 30 € ( 10 % iva inclòs)