MENÚ LA DEU I CAP DE SETMANA

Entrants

Mil fulls de poma de Girona amb foie i Amaretto 

 

Amanida de formatge de cabra amb codony i toc de mel

Pastís de tonyina amb salsa tàrtara

Brandada de bacallà amb torradetes

 

Barrejat de bolets amb juliana de verduretes

 

Pastís de verdures amb crema d'espàrrecs verds

 

Patates La Deu artesanes ( desde 1943)

 

Peix i carn

 

Orada al forn amb patata i ceba

 

Tataki de tonyina a la planxa amb tocs de soja

 

Pop a la Gallega amb parmantier de patata i pebre vermell de La Vera (suplement 4.20 €)

 

Llom de bacallà confitat amb verduretes (suplement 1.50 €)

 

Xai a la brasa amb guarnició

 

Pollastre a la brasa amb guarnició

Entrecot de vedella femella - Criada a la Garrotxa (suplement 6.38 €)

 

Cuixa de cabrit cuita a baixa temperatura amb fesolets de la Vall (suplement 3.30 €)

 

Cua de bou amb sèpia

 

 

Postres

 

Mosaïc de fruites naturals

Gelat de torró amb cremós de ratafia i roques de carquinyolis

 

El nostre pastisset de formatge amb fruits vermells

Recuït amb mel de la Garrotxa

 Daus de poma caramel.litzada, crumble i gelat de iogurt de La Fageda 

 

Brownie de xocolata amb cremós de xocolata blanca

 

Pa, ½ aigua mineral Entrants, segons i postres  Preu  21,95 €   No inclou altres begudes / cafès  (10% iva inclòs)